Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica (foto), a declarat ieri ca forul pe care il conduce va marca implinirea a 100 de ani de existenta printr-o gala si o receptie, programate in data de 16 septembrie, bugetul necesar evenimentului fiind de aprox
Presedintele FR Gimnastica, Adrian Stoica (foto), a declarat ieri ca forul pe care il conduce va marca implinirea a 100 de ani de existenta printr-o gala si o receptie, programate in data de 16 septembrie, bugetul necesar evenimentului fiind de aproximativ 150.000 de euro. "Gimnastica a facut multe pentru Romania in cei 100 de ani de existenta si sper sa fim sprijiniti de Guvern in acest demers", a adaugat Stoica. Referindu-se la faptul ca bugetul galei va fi greu de adunat doar din sponsorizari, acesta se asteapta ca Executivul sa se implice financiar in organizare. In alta ordine de idei, in urma Internationalelor Romaniei, desfasurate in weekend-ul trecut la Ploiesti, dupa ce au fost nominalizate loturile feminine - junioare si senioare - care ne vor reprezenta la CE de la Volos, coordonatorii echipelor masculine vor face astazi propunerile pentru competitia rezervata baietilor, propuneri ce urmeaza sa fie discutate si aprobate de catre Biroul Federal. Asadar, Catalina Ponor, Floarea Leonida, Sandra Izbasa, Steliana Nistor si Dana Druncea vor forma team-ul senioarelor, in timp ce Aluissa Lacusteanu, Andreea Grigore, Madalina Gutu, Cerasela Patrascu si Alexandra Ghita vor intra in concurs la junioare. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.