Consiliul Concurentei a declansat o ancheta in sectorul gazelor naturale. Conform Consiliului, compania Distrigaz Sud Bucuresti este banuita de incalcarea prevederilor legii concurentei. Distrigaz este acuzata de comiterea unui abuz pe pietele furniz
Consiliul Concurentei a declansat o ancheta in sectorul gazelor naturale. Conform Consiliului, compania Distrigaz Sud Bucuresti este banuita de incalcarea prevederilor legii concurentei. Distrigaz este acuzata de comiterea unui abuz pe pietele furnizarii si distributiei gazelor naturale. Presedintele Consiliului Concurentei, Mihai Berinde, a declarat ca investigatia se refera la asigurarea unui acces echitabil al consumatorilor la distributia si furnizarea gazelor. "Din informatiile pe care le avem ar rezulta ca nu ar fi fost respectate anumite criterii privind asigurarea accesului nediscriminatoriu al diferitilor consumatori la distributia si furnizarea de gaze naturale", a declarat Mihai Berinde, pentru Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.