Rompetrol Rafinare

Compania Rompetrol Rafinare (RRC) a transmis Bursei de Valori Bucuresti un comunicat in care anunta vanzarea unor pachete de actiuni emise de RRC. Astfel, in ziua de 4 ianuarie, pe principala piata a BVB a fost vandu

Rompetrol Rafinare

Compania Rompetrol Rafinare (RRC) a transmis Bursei de Valori Bucuresti un comunicat in care anunta vanzarea unor pachete de actiuni emise de RRC. Astfel, in ziua de 4 ianuarie, pe principala piata a BVB a fost vandut un pachet de 25 de milioane de actiuni RRC (0,1185 la suta din capitalul social al companiei) la pretul de 0,1151 RON pe titlu. In sedinta de joi, 5 ianuarie, a fost vandut un pachet de doua milioane de actiuni (0,0095 la suta din capitalul social) la pretul de 0,1150 RON pe titlu. In prima zi a acestei saptamani, pe piata BVB a fost vandut un alt pachet de 6.821.500 de actiuni RRC tot la pretul de 0,1150 RON. Valoarea totala a celor trei pachete de actiuni vandute se ridica la peste 3,890 milioane RON.

Flamingo International

Actiunile emise de Compania Flamingo International (FLA) au fost oprite ieri de la tranzactionare pe principala piata a Bursei de Valori Bucuresti, mentioneaza un comunicat al BVB. Oprirea de la tranzactionare s-a efectuat in urma cererii facute de compania Flamingo, care anunta aparitia unui eveniment referitor la strategia companiei, eveniment care ar putea influenta pretul sau alte aspecte in tranzactiile cu valori mobiliare. In comunicatul transmis ulterior Bursei de Valori, Flamingo a anuntat ca a fost semnat contractul prin care Flamingo International va prelua, integral, compania Flanco International, operatiunea urmand sa fie supusa aprobarii Consiliului Concurentei. In urma operatiunii, Flanco va deveni o subsidiara a grupului Flamingo International si isi va pastra actuala forma de organizare juridica. In acest sens, Flamingo va efectua o noua emisiune de actiuni si, dupa finalizarea operatiunii, actualii proprietari Flanco vor controla aproape 30% din titlurile Flamingo.

Compa

Actiunile emise de societatea Compa Sibiu au fost oprite si ieri de la tranzactionare pe piata Bursei de Valori Bucuresti. Consiliul de Administratie al companiei anuntase miercuri desfasurarea, in data de 11 ianuarie, a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor. Ulterior, Consiliul a transmis BVB un comunicat in care preciza neintrunirea cvorumului necesar si anunta desfasurarea AGEA pentru data de 12 ianuarie.

Reluare pe Arena

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) reia, incepand cu data de 16 ianuarie 2006, tranzactionarea valorilor mobiliare emise de 14 societati comerciale, pe platforma Arena, cinci pe sistemul order-driven (RGBS) si noua pe sistemul de negociere extrabursiera (XMBS) din cadrul Pietei Rasdaq. Potrivit comunicatului transmis de BVB, printre cele 14 societati se numara si Neptun SA Campina, Compania Hoteliera Intercontinental Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.