Presedintele si directorul general al Ford, Bill Ford, a primit in 2005 compensatii in valoare totala de 13,3 milioane dolari, cu 40% mai putin decat in anul anterior, dupa ce s-a angajat in luna mai sa renunte la orice remuneratie pana cand grupul v
Presedintele si directorul general al Ford, Bill Ford, a primit in 2005 compensatii in valoare totala de 13,3 milioane dolari, cu 40% mai putin decat in anul anterior, dupa ce s-a angajat in luna mai sa renunte la orice remuneratie pana cand grupul va obtine profituri sustenabile, transmite Mediafax. Bill Ford, descendent al fondatorului companiei, nu a mai incasat un salariu in numerar de la inlocuirea fostului director executiv, Jacques Nasse, in 2001. Compania a adoptat un nou plan de restructurare, in urma concurentei intense de pe piata auto, a majorarii costurilor materiilor prime si a cheltuielilor privind asigurarile de sanatate. Se prevede inchiderea mai multor unitati si concedierea, in urmatorii sase ani, a circa 30.000 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.