Bucati din tavanul biroului directorului sportiv al lui FCM Bacau, Daniel Scanteie, birou aflat la Stadionul "Municipal", au cazut ieri fara sa raneasca pe cineva. Fostul fotbalist cooptat in conducerea clubului era plecat din birou in momentul in ca
Bucati din tavanul biroului directorului sportiv al lui FCM Bacau, Daniel Scanteie, birou aflat la Stadionul "Municipal", au cazut ieri fara sa raneasca pe cineva. Fostul fotbalist cooptat in conducerea clubului era plecat din birou in momentul in care a avut loc incindentul. "Daniel nu era in birou pentru ca il trimisesem in oras, cu treaba. Daca era acolo si-l nimerea vreo bucata de moloz, nu se stie ce s-ar fi intamplat. Este posibil ca o lovitura in cap, Doamne fereste!, sa-i fi readus mintea la locul ei! Glumesc, bineinteles, dar ar fi bine sa vada si primarul care mai sunt conditiile de lucru la noi. Cert este ca prin tavan se vede tribuna", a explicat ieri presedintele executiv al lui FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian, in cadrul unei conferinte de presa. Birourile gruparii moldovene se afla sub tribuna a II-a a stadionului, aflat in administrarea Primariei Bacau. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.