Fostul ministru de Interne, Gavril Dejeu, precizeaza, intr-un drept la replica transmis redactiei, ca nu a fost la studii in strainatate in perioada ceausista. "Ii comunic pe aceasta cale d-lui Serban Orescu ca eu am facut studii in Romania si ca <
Fostul ministru de Interne, Gavril Dejeu, precizeaza, intr-un drept la replica transmis redactiei, ca nu a fost la studii in strainatate in perioada ceausista. "Ii comunic pe aceasta cale d-lui Serban Orescu ca eu am facut studii in Romania si ca <<in perioada cea mai feroce de Ceausism>> respectiv in 1983, inainte sau dupa acest an, nu numai ca NU am fost la studii in Anglia asa cum afirma d-sa, dar nici nu am iesit din fruntariile tarii si aceasta intre altele si tocmai datorita faptului ca am avut doi frati in rezistenta anticomunista, iar eu am fost tratat ca un proscris", mentioneaza Gavril Dejeu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.