Nationala de polo a Romaniei a pierdut aseara, scor 5-12 (0-3, 1-3, 1-3, 3-3), meciul cu Italia, de la Imperia, primul din turneul de calificare pentru Euro 2006 din Serbia-Muntenegru. La capatul unui meci slab, cu multe greseli in aparare si ratari
Nationala de polo a Romaniei a pierdut aseara, scor 5-12 (0-3, 1-3, 1-3, 3-3), meciul cu Italia, de la Imperia, primul din turneul de calificare pentru Euro 2006 din Serbia-Muntenegru. La capatul unui meci slab, cu multe greseli in aparare si ratari pe superioritate numerica, si in ciuda declaratiilor optimiste din ultimele zile, trupa lui Vlad Hagiu n-a avut replica in fata selectionatei tarii gazda a turneului de calificare. Pentru Romania au marcat Bonca, G. Georgescu, R. Georgescu, Matei si Radu. Romania mai joaca la Imperia cu Belarus si Turcia, primele doua clasate urmand a se califica la Euro 2006. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.