Cristi Chivu, jucatorul Romei, care a fost eliminata de Middlesbrough in optimile de finala, a declarat ieri pentru Mediafax ca Steaua are mari sanse sa elimine echipa engleza. "Middlesbrough nu este o echipa atat de puternica. Steaua are o sansa mar
Cristi Chivu, jucatorul Romei, care a fost eliminata de Middlesbrough in optimile de finala, a declarat ieri pentru Mediafax ca Steaua are mari sanse sa elimine echipa engleza. "Middlesbrough nu este o echipa atat de puternica. Steaua are o sansa mare sa ajunga in finala Cupei UEFA si daca va juca cum a facut-o pana acum, se va califica. Noi am fost eliminati de englezi pe fondul unor greseli si daca am fi fost mai atenti, i-am fi eliminat fara probleme", a declarat internationalul roman. Middlesbrough s-a calificat in fata Romei dupa ce a invins cu 1-0 in prima mansa, pe teren propriu, pierzand apoi cu 1-2 in Italia. Referitor la meciul de aseara, dintre Steaua si Rapid, Chivu considera ca Steaua s-a calificat pe merit. "Am vazut meciul de aseara. Nu puteam sa-l ratez. Steaua a avut de partea sa golul marcat in deplasare si daca s-a calificat, inseamna ca a meritat", a spus Chivu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.