S-a isterizat o tara intreaga de delegarea acelui arbitru capiu de Luis Medina Cantalejo la returul dintre Steaua si Rapid, uitandu-se parca ce panarame mult mai respingatoare avem in ograda CCA-ului, niste starpituri dubioase pe langa care spaniolul
S-a isterizat o tara intreaga de delegarea acelui arbitru capiu de Luis Medina Cantalejo la returul dintre Steaua si Rapid, uitandu-se parca ce panarame mult mai respingatoare avem in ograda CCA-ului, niste starpituri dubioase pe langa care spaniolul care si-a facut de cap sambata trecuta la derby-ul dintre Barcelona si Real Madrid apare drept un tip nostim, charismatic chiar. Sa-l luam de exemplu pe Alexandru Tudor. Are asta cumva o cautatura mai putin zbanghie decat a lui Cantalejo? Vezi de treaba! Pai ce, nu l-ati vazut miercurea trecuta la meciul Gloria Bistrita - Politehnica Timisoara, cand la ultima faza a intalnirii, cand a vazut ca portarul oaspetilor il agata in careu pe Sandu Negrean, s-a ingalbenit instantaneu mai dihai decat un hepatic si s-a repezit catre atacantul ardelenilor, putin lipsind sa-l ridice de pe gazon si sa-l convinga ca de fapt nici n-ar fi cazut. Nu vrem nici pe departe sa cream impresia ca sosia scalamba a lui Brad Pitt ar fi refuzat deliberat sa acorde lovitura de la 11 metri pentru a-i face astfel un serviciu marelui sau protector, Ion Craciunescu, aflat in prezent in conducerea celor de la Poli, intrucat la cat el de tantalau, nici macar de o hotie corecta nu e in stare, el nefiind altceva decat un robotel prost programat.
Ceea ce e si mai ingrijorator e faptul ca infamia cu pricina s-a produs sub privirea bleaga a noului sef la Comsiei Centrale a Arbitrilor, care n-a comentat in nici un fel grosolania lui Tudor, limitandu-se sa nu delege la partidele din aceasta etapa, fara a comunica daca papitoiul se afla ori nu in stare de suspendare. E ca si cum un nenoricit talhareste pe cineva, insa instanta il judeca si il condamna conspirativ pentru a-l menaja, pentru a-i proteja imaginea. Macar de-ar fi fost asta singura ticalosie a etapei trecute! O mitocanie similara a savarsit si extrem de periculosul Sorin Corpodean la partida Jiul Petrosani - FC Vaslui, cand i-a privat pe mineri de un penalty, insa la acesta de multa vreme nu ne mai surprinde nimic. Un al treilea meci viciat de arbitri a fost cel dintre Farul Constanta si Politehnica Iasi, unicul gol al intalnirii fiind inscris dintr-o pozitie de ofsaid pe care ar fi vazut-o si Stevie Wonder. Iar pentru ca dezastrul sa fie general, la ultima intalnire a rundei, cea de la Bacau, Costica Valcea l-a asmutit chiar pe Augustus ala micu', care desi n-a comis-o precum in exemplele de mai sus, s-a straduit in ultima jumatate de ora sa-i ofere lui Claudiu Niculescu puzderie de lovituri libere din preajma careului bacauanilor, insa nici el, nici atacantul dinamovist n-au avut noroc miercuri seara.
Nu zice nimeni ca in tur, sub patronajul vechiului regim de la CCA am fi avut parte de arbitraje mai putin idioate, insa de o luna incoace nemerniciile comise de acesti pacatosi cu fluier sau fanion par sa incerce sa doboare recordul ce se mentine din perioada mandatului lui Dan "Fibra" Petrescu, ei iesind in evidenta precum Zotta, Chivulete ori Vadana in amintitele vremuri de scarboasa aducere aminte, lucru remarcat cu o ironie amara sambata trecuta de Sorin Cartu, cand i-a spus cunoscutului potlogar Anton Helesteanu sa se duca la conferinta de presa, deoarece el a fost eroul principal al partidei FC Arges - CFR Cluj, in care a acordat un penalty cu iz penal jucatorilor lui Dorinel Munteanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.