Din pacate, la fiecare schimbare de guvernare, o serie din posturile importante din ceea ce inseamna administratie, indiferent ca ea este o administratie economica si descentralizata, exista intelegeri politice, mai ales cand exista o coalitie. Daca
Din pacate, la fiecare schimbare de guvernare, o serie din posturile importante din ceea ce inseamna administratie, indiferent ca ea este o administratie economica si descentralizata, exista intelegeri politice, mai ales cand exista o coalitie. Daca e un singur partid, lucrurile sunt simple. Nu mai e nevoie sa negociezi nimic. Vii cu tavalugul, schimbi tot, si cu asta ai rezolvat problema. Cand e o coalitie, atunci exista impartiri de sfere de influenta, impartiri de regii autonome, societati comerciale, dupa interesele pe care le are un partid sau altul, sau, daca vreti, pana la urma, dupa modalitatea de a se defini sau nu, intr-un fel sau altul, din punct de vedere al importantei pe care vrea s-o aiba in cadrul unei coalitii sau aliante. Si daca n-am spune aceste lucruri, am fi ipocriti. Eu cred ca adevarul e cea mai buna minciuna.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.