Compania de telecomunicatii Zapp a anuntat lansarea comerciala a modemului Z020, solutia de conectare wireless la Internet prin serviciul Zapp Internet Express, care ofera un transfer de date mobil din Romania, de pana la 2,4 Mbps pentru download si
Compania de telecomunicatii Zapp a anuntat lansarea comerciala a modemului Z020, solutia de conectare wireless la Internet prin serviciul Zapp Internet Express, care ofera un transfer de date mobil din Romania, de pana la 2,4 Mbps pentru download si de 153,6 kbps pentru upload.
Cu un design compact, asigurat de dimensiunile reduse, respectiv 100 mm x 56 mm x 14 mm, si cu greutatea de numai 61 grame, modemul Z020 este disponibil in culorile rosu, argintiu si negru. Instalarea si folosirea modemului se fac usor si rapid, cu ajutorul aplicatiei Zapp Internet Express Dialer, inclusa in pachet. De asemenea, aplicatia permite vizualizarea mesajelor SMS primite. Alimentarea modemului se poate face prin incarcator sau prin intermediul cablului USB, cu ajutorul caruia se conecteaza la calculator/laptop, existand in plus posibilitatea achizitionarii bateriei Li-Ion 1660 mAh.
Modemul Z020 este disponibil comercial atat pentru Zapp Internet Express, serviciul de acces la Internet pe baza de abonament, cat si pentru Zapp Internet Express Card, care permite accesul la Internet pe baza de cartela preplatita. Pe langa avantajele pe care le ofera Zapp Internet Express - navigare pe Internet la viteze broadband si mobilitate - utilizatorii serviciului prepaid Zapp Internet Express Card beneficiaza si de flexibilitatea oferita de cartelele preplatite cu credit in ore de navigare pe Internet.
Zapp Internet Express este primul serviciu wireless broadband la nivel national, bazat pe tehnologia CDMA 2000 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de pana la 2,4 Mbps, fiind disponibil in Bucuresti si municipiile resedinta de judet.
In restul ariei de acoperire, modemul wireless Z020 functioneaza in tehnologie CDMA 1x, care permite transferul de date cu viteze de pana la 153,6 kbps.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.