Steaua Bucuresti, finalista a Challenge Cup la handbal masculin, a fost invinsa miercuri seara in deplasare, cu scorul de 34-29 (16-16), de Uztel Ploiesti, intr-un meci restant din etapa a 21-a a Ligii Nationale. Pentru Uztel, cele mai multe goluri a
Steaua Bucuresti, finalista a Challenge Cup la handbal masculin, a fost invinsa miercuri seara in deplasare, cu scorul de 34-29 (16-16), de Uztel Ploiesti, intr-un meci restant din etapa a 21-a a Ligii Nationale. Pentru Uztel, cele mai multe goluri au fost marcate de Ionut Georgescu (11). Cel mai bun marcator al Stelei a fost Andrei Cian, cu noua reusite. Portarul formatiei ploiestene, Georgianos Macri, a avut 21 de interventii salvatoare pe parcursul partidei, iar in ultimele patru minute nu a primit gol, stelistii ratand sase atacuri si o lovitura de la sapte metri. Meciul nu a fost lipsit de duritati, in minutul 20 interul stanga al Stelei, Alin Sania, fiind accidentat destul de grav si nemaiputand continua partida. De asemenea, stelistul Marius Novanc a parasit terenul in minutul 59, dupa ce a primit cartonasul rosu, pentru bruscarea unui adversar. In urma acestui rezultat, Steaua se mentine pe locul patru in clasamentul Ligii Nationale, cu 28 de puncte, in timp ce Uztel ocupa pozitia a sasea, cu 24 de puncte. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.