Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ieri ca echipa moldoveana "joaca enervant de slab" in ultima perioada, dar sustine ca aceasta nu a iesit inca din lupta pentru evitarea retrogradarii. "Nu sunt multumit de jocul echipei in ulti
Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ieri ca echipa moldoveana "joaca enervant de slab" in ultima perioada, dar sustine ca aceasta nu a iesit inca din lupta pentru evitarea retrogradarii. "Nu sunt multumit de jocul echipei in ultima perioada, insa vom juca in continuare chiar de-ar fi sa avem o sansa la o mie. Echipa joaca enervant de slab. De exemplu, la meciul cu Jiul de miercuri, am castigat un punct din noroc. Nu stiu ce se intampla cu echipa in repriza a doua a fiecarui joc. Astept mult mai mult de la fotbalisti", a spus Porumboiu. Acesta considera ca daca echipa condusa de Mircea Rednic va castiga urmatoarele trei meciuri, cu FC Farul Constanta, FC Arges si FC National, si va beneficia si de jocul rezultatelor, s-ar putea salva de la retrogradare. "Ne luptam intre a trai si a muri. Daca invingem in urmatoarele trei meciuri si suntem ajutati si de jocul rezultatelor ne vom atinge obiecviul", a mentionat Porumboiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.