Sute de oferte pentru petrecerea concediului, pentru cumparaturi, dar si pentru Sarbatorile Pascale sunt puse la dispozitia tuturor la Targul National de Turism de la Romexpo. Incepand de ieri, timp de inca trei zile (6-9 aprilie), la TNT participa p
Sute de oferte pentru petrecerea concediului, pentru cumparaturi, dar si pentru Sarbatorile Pascale sunt puse la dispozitia tuturor la Targul National de Turism de la Romexpo. Incepand de ieri, timp de inca trei zile (6-9 aprilie), la TNT participa peste 310 de firme din 22 tari. Cu aceasta ocazie, agentiile de turism din Romania au anuntat, pentru anul 2006, cresterea numarului de curse charter, dar si a numarului de destinatii externe. Printre destinatiile de vacanta cele mai cautate, unde exista astfel de zboruri, se numara Barcelona, Malaga, Tenerife, Salonic, Creta, Cipru, Tunisia si Malta. In ceea ce priveste preturile pachetelor turistice de la TNT, ele sunt asemanatoare cu cele de anul trecut, atat la destinatiile interne, unde apar totusi majorari de 2-8% in unele cazuri, cat si la cele externe. Potrivit reprezentantilor agentiilor de turism, unele hoteluri de pe Litoralul romanesc vor avea in aceasta vara tarife cu 2% pana la 8% mai mari fata de anul trecut, in timp ce la pachetele pentru excursii in strainatate exista in anumite cazuri scaderi de circa 2% in euro. Astfel, o saptamana intr-o statiune de la Marea Neagra, intr-o unitate de trei stele, costa in medie de la 140 de lei (1,4 milioane lei vechi), in Jupiter, pana la 450 lei (4,5 milioane lei vechi) in Mamaia, cu mic dejun inclus. Dar preturile de pe Litoral pot ajunge si la 600-700 de lei la hotelurile de patru stele. In ceea ce priveste destinatiile externe, tarifele pornesc de la 250 de euro si ajung pana la cateva mii de euro la vacantele in destinatii exotice cum ar fi Mexic, Peru, Vietnam - Laos - Cambodgia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.