Echipa nationala a Romaniei a pierdut cu 17-30 (10-8) primul meci din cadrul Campionatului Mondial de rugby rezervat reprezentativelor "under 19", disputat impotriva selectionatei Japoniei. Romania a inscris doua eseuri (Onofrei, Sabau), doua transfo
Echipa nationala a Romaniei a pierdut cu 17-30 (10-8) primul meci din cadrul Campionatului Mondial de rugby rezervat reprezentativelor "under 19", disputat impotriva selectionatei Japoniei. Romania a inscris doua eseuri (Onofrei, Sabau), doua transformari (Onofrei) si o lovitura de penalizare (Onofrei). Japonia a marcat patru eseuri (Kishiwada - 2, Makabe, Murashita), doua transformari (Tashiro) si doua lovituri de penalizare (Tashiro). Antrenorul echipei Romaniei, Alexandru Achim, a declarat ca, in repriza a doua, echipa nu a mai respectat sarcinile de joc, iar faptul ca Ianus si Ghinea au primit cartonase galbene a facut ca rezultatul sa se intoarca in favoarea Japoniei. "Daca in prima repriza am reusit sa le luam baloanele si sa jucam, in partea a doua nu a mai fost asa. Practic am gresit si noi pentru ei, am facut inainte, paravan, am jucat in ofsaid. De cateva ori am fost la un metru de eseu, dar pentru ca nu s-a dat balonul in spate si pentru ca fiecare a vrut sa inscrie, nu s-a marcat", a explicat Achim. Dupa meciul cu Japonia, doi jucatori din lotul Romaniei sunt incerti pentru urmatorul meci, cel cu Australia. Udila a suferit o intindere, iar Iacob acuza probleme la un umar. Urmatorul meci pe care reprezentativa Romaniei il va disputa la CM, care se desfasoara la Dubai, in perioada 4-21 aprilie, este programat duminica, impotriva Australiei. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.