Gica Hagi a declarat dupa meciul Gloria - "Poli", scor 1-1, ca ar fi vrut sa-i dedice o victorie presedintelui Marian Iancu, care a fost incarcerat marti, in dosarul Rafo. "Intr-un fel am jucat si pentru el. Am fi vrut sa-i dedicam o victorie. Suntem
Gica Hagi a declarat dupa meciul Gloria - "Poli", scor 1-1, ca ar fi vrut sa-i dedice o victorie presedintelui Marian Iancu, care a fost incarcerat marti, in dosarul Rafo. "Intr-un fel am jucat si pentru el. Am fi vrut sa-i dedicam o victorie. Suntem aproape de dansul si dansul e aproape de noi, chiar daca trece prin momente grele. E aproape de noi si ne-a asigurat prin intermediul telefonului, vorbind direct cu mine, dar si prin altcineva, ca lucrurile vor merge in continuare bine la noi, sa avem grija sa facem bine. E o datorie a noastra sa muncim mult, stiind ca dansul trece printr-o perioada mai grea. Macar sa-l multumim cu rezultate", a spus Hagi. "Regele" a precizat ca "Poli" a controlat meciul de la Bistrita, dar a precizat ca echipa sa mai are mult de muncit. "Am controlat totul, dar a venit acel moment cu un jucator in minus (n.r. - in minutul 53, Stanic a fost eliminat). Bistrita si-a creat ocazii, iar golul a venit pe o greseala de sincronizare a apararii. Asta e! Avem mult de munca", a precizat Hagi, care a adaugat ca nu stie daca "Poli" va rezista programului extrem de incarcat, neobisnuit pentru Divizia A. "Programul este infernal, cel putin pentru noi: noua zile, patru meciuri. Nu stiu daca vom putea rezista, dar vom vedea. E ceva neobisnuit la noi in tara. Noi am jucat la trei zile si in ultimele 20 de minute s-a vazut o oboseala la jucatori", a afirmat Hagi, care a precizat ca vrea trei puncte in meciul cu CFR Cluj, programat sambata, in etapa a 31-a. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.