Ionel Ganea, atacantul lui Wolverhampton Wanderers, a declarat ieri ca Glenn Hoddle este cel mai dificil antrenor cu care a lucrat in intreaga sa cariera de fotbalist si a precizat ca nu este singurul jucator al "lupilor" care gandeste asa. "Nu stiu
Ionel Ganea, atacantul lui Wolverhampton Wanderers, a declarat ieri ca Glenn Hoddle este cel mai dificil antrenor cu care a lucrat in intreaga sa cariera de fotbalist si a precizat ca nu este singurul jucator al "lupilor" care gandeste asa. "Nu stiu daca in intreg lotul exista 2-3 jucatori, dintre cei ce evolueaza meci de meci, care sa fie multumiti de Hoddle. Face un program extrem de stresant la echipa, iar atunci cand suntem sub presiune, pune o presiune si mai mare asupra noastra. Nu stie sa-si apropie jucatorii", a declarat Ganea. Cotidianul englez "The Sun" a scris ca oficialii lui Wolverhampton cauta deja un inlocuitor pentru Hoddle, care urmeaza sa fie demis. "Hoddle a ratat sansa de a urca Wolverhampton in primele sase locuri din liga secunda, dupa ce a stat 16 luni la echipa", scrie "The Sun". Ganea considera ca nemultumirile conducatorilor clubului sunt indreptatite. "Conducatorii sunt nemultumiti de el. Este normal sa fie asa la ce lot avem, unul destul de valoros. S-au facut investitii masive, fara rezultate. Si ma gandesc la atacantul polonez Frankowski, adus pe 1,4 milioane de lire sterline, care e de-o varsta cu mine si care nu a marcat nici un gol din ianuarie, in timp ce eu am cinci goluri in 12 partide", a spus Ganea. Internationalul roman spune ca este posibil sa continue la Wolverhampton si in sezonul urmator, daca situatia la club se va schimba. "Daca pleaca antrenorul si mi se va propune o intelegere avantajoasa, este posibil sa raman", a declarat Ganea, pentru care exista oferte, din vara, de la alte doua cluburi din liga secunda, Coventry si Cardiff, ultima fiind pregatita de Dave Jones, tehnicianul care l-a adus pe Ganea la Wolverhampton la inceputul anului 2004. "Eu as prefera sa lucrez cu Jones, insa acolo mi se propune un an de contract, atat cat mai are si el angajament cu Cardiff, in timp ce Coventry imi ofera un contract pe doua sezoane. Este prematur sa spun unde voi juca din vara, insa mi-as dori un angajament cat mai lung cu viitorul meu club", a spus Ganea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.