Raperul american Eminem a introdus actiune de divort impotriva sotiei sale, Kim Mathers, la nici trei luni dupa ce cuplul se recasatorise, relateaza BBC News Online. Purtatorul de cuvant al vedetei rap-ului american a confirmat stirea, dar nu a dorit
Raperul american Eminem a introdus actiune de divort impotriva sotiei sale, Kim Mathers, la nici trei luni dupa ce cuplul se recasatorise, relateaza BBC News Online. Purtatorul de cuvant al vedetei rap-ului american a confirmat stirea, dar nu a dorit sa comenteze.
Cererea de divort a fost depusa in statul Michigan, de unde sunt originari Eminem si Kim Mathers. Eminem, pe numele sau adevarat Marshall Mathers III, s-a casatorit pentru prima oara cu Kim, iubita sa din adolescenta, in 1999. Au fost casatoriti pana in 2001. Cantaretul a cunoscut-o pe Kim in timpul liceului, iar cei doi au impreuna o fiica de zece ani, Hailie Jade Scott. Eminem, in varsta de 33 de ani, si Kimberly Mathers, in varsta de 31 de ani, s-au recasatorit pe 14 ianuarie, anul acesta. Raperul, care si-a anulat turneul european de vara trecuta pentru ca a fost spitalizat din cauza dependentei de somnifere, a anuntat, la inceputul lunii decembrie, ca s-a impacat cu fosta sa sotie. In anii trecuti, cei doi s-au luptat in justitie pentru custodia fiicei lor. Eminem a realizat sase albume care s-au vandut in 60 de milioane de exemplare in toata lumea. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.