Fundasul ivorian al lui FC Arges, Mariko Daouda, a lovit cu rucsacul in cap un copil care i s-a adresat cu apelativul "cioara" la finalul meciului pierdut de pitesteni miercuri, in Regie, scor 0-1 cu Sportul Studentesc, informeaza Mediafax. In moment
Fundasul ivorian al lui FC Arges, Mariko Daouda, a lovit cu rucsacul in cap un copil care i s-a adresat cu apelativul "cioara" la finalul meciului pierdut de pitesteni miercuri, in Regie, scor 0-1 cu Sportul Studentesc, informeaza Mediafax. In momentul in care copilul l-a strigat "cioara", Daouda a mai facut cativa pasi, dupa care s-a intors si a alergat dupa baiatul in varsta de aproximativ sase ani, de etnie rroma, lovindu-l cu rucsacul in cap. Copilul a cazut, iar cand s-a ridicat a spus: "Mama, ce puternic este! M-a daramat dintr-o bucata". Daouda a mai fost implicat in doua incidente de natura rasiala. Pe vremea cand evolua la Univ. Craiova, prestatia sa a fost contestata de primarul orasului, Aurel Solomon. "Am adus toate <<ciorile>> de pe Internet si nu joaca nimic! Sunt bune doar sa le arati la copii in parc si sa le zici: <<Uite, tata, maimuta! Si mai si vorbeste!>>", a spus Solomon care, ulterior, si-a cerut scuze si l-a invitat pe ivorian sa-si petreaca Pastele la resedinta sa. De asemenea, dupa transferul la Dinamo, Daouda a fost agresta verbal de fanii "cainilor rosii", care au aruncat in el cu banane la un antrenament. Fotbalistul a fost sustinut de coechipieri, care s-au vopsit pe fete cu vopsea neagra la urmatorul antrenament al lui Dinamo, in semn de solidaritate cu Daouda. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.