Finantatorul "marinarilor", Gheorghe Bosanceanu, a declarat la finalul meciului cu Politehnica Iasi, castigat de FC Farul cu 1-0, ca nu s-a pus problema demiterii antrenorului sarb Momcilo Vukotic. "Avem un antrenor cu care avem contract pana la sfar
Finantatorul "marinarilor", Gheorghe Bosanceanu, a declarat la finalul meciului cu Politehnica Iasi, castigat de FC Farul cu 1-0, ca nu s-a pus problema demiterii antrenorului sarb Momcilo Vukotic. "Avem un antrenor cu care avem contract pana la sfarsitul returului. Vom discuta la finalul campionatului despre ceea ce se va definitiva la nivelul conducerii tehnice", a afirmat Bosanceanu, dupa ce suporterii echipei au cerut demisia lui Vukotic in timpul meciului de miercuri seara. In primele cinci meciuri oficiale disputate sub comanda lui Vukotic, numit in iarna la conducerea tehnica a echipei constantene, Farul a inregistrat doua victorii si trei infrangeri, ocupand in prezent locul 8 in clasamentul Diviziei A, dupa 20 de etape. Bosanceanu considera ca jucatorii au evoluat si in meciul cu Politehnica Iasi "cu multe emotii, cu multa frica si retinere", apreciind ca acest fapt constituie cauza numarului mic de puncte obtinut in retur. "Asteptam sa capete incredere in ei. Aveau nevoie de victoria asta si au obtinut-o. Speram ca meci dupa meci echipa va ajunge la forma cu care ne-a obisnuit si speram ca ne vom prezenta onorabil la semifinala Cupei Romaniei", a mentionat Bosanceanu. Vukotic si-a felicitat jucatorii pentru faptul ca au reusit sa revina dupa perioada nefasta in care au pierdut jocurile cu Sportul Studentesc si Jiul Petrosani. "Jocul cel mai important pentru noi este disputa cu FC National din mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei, dar urmeaza si partidele cu FC Vaslui si FCM Bacau din campionat in care vom incerca sa obtinem maximum de puncte", a comentat Vukotic. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.