Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat ieri dupa-amiaza ca nu va merge la partida de fotbal dintre Steaua si Rapid in semn de protest fata de afirmatiile jignitoare ale lui Gigi Becali la adresa premierului Calin Popescu Tariceanu. "Nu o s
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat ieri dupa-amiaza ca nu va merge la partida de fotbal dintre Steaua si Rapid in semn de protest fata de afirmatiile jignitoare ale lui Gigi Becali la adresa premierului Calin Popescu Tariceanu. "Nu o sa ma duc la partida de fotbal pentru ca nu este posibil sa merg la un meci in care inaintea lui s-au adresat asemenea jigniri unui om important din stat. Poate sa nu iti placa, poti sa nu fii de acord cu el! Ii spui lucrul asta in fata, dar nu incerci sa faci ceea ce unul dintre patronii celor doua cluburi a facut", a spus Basescu. Finantatorul stelist Gigi Becali l-a atacat dur, miercuri seara, in cadrul emisiunii "Miezul problemei" de la National TV, pe premierul Calin Popescu-Tariceanu. Gigi Becali a spus, printre altele, ca nu-l poate primi pe Tariceanu in tribuna oficiala a Stadionului National, la meciul Steaua - Rapid deoarece acolo stau VIP-urile, iar premierul este "Very Important Papagal". De asemenea, Gigi Becali l-a atacat si pe finantatorul rapidist, vicepremierul George Copos, spunand ca acesta are gesturi de homosexual cand isi mangaie pe cap jucatorii si colaboratorii. "Sunt dezamagit de decizia lui Basescu, dar nu regret nimic din ceea ce am spus. Ma simt tradat", a replicat ieri Gigi Becali. "Presedintele este o persoana cu o judecata dreapta si a actionat in consecinta. Decizia sa este corecta si perfect justificata. Este pacat ca s-a ajuns pana aici si ca presedintele este obligat sa nu participe la meciul unei natiuni", a spus si Copos. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.