Dinamo s-a impus miercuri seara cu emotii la Bacau, scor 1-0, prin golul marcat de T. Curt in minutul 90+2, insa oficialii gruparii moldovene au acuzat dur prestatia "centralului" Augustus Constantin, fiul sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheo
Dinamo s-a impus miercuri seara cu emotii la Bacau, scor 1-0, prin golul marcat de T. Curt in minutul 90+2, insa oficialii gruparii moldovene au acuzat dur prestatia "centralului" Augustus Constantin, fiul sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin. "A fost un arbitraj de Divizia C! Probabil ca nu se va lua nici o masura impotriva arbitrului, pentru ca tatal sau este presedintele CCA", a spus dupa meci Gh. Chivorchian, presedintele executiv al Bacaului. De altfel, imediat dupa golul lui Curt, A. Constantin a fost inconjurat de mai multi fotbalisti bacauani, nemultumiti de maniera de arbitraj a acestuia. In timpul altercatiei, in drum spre vestiare, arbitrul i-a aratat cartonasul rosu lui Geaman. Purtatorul de cuvant al lui FCM Bacau, Cornel Cepariu, a afirmat in timpul conferintei de presa de dupa meci ca arbitrul ar fi sarit la gatul lui Geaman! Tot dupa incheierea meciului, aproximativ 50 de suporteri bacauani s-au oprit la poarta stadionului si i-au huiduit pe oficialii lui Dinamo prezenti la meci, respectiv pe presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, pe directorul general Gigi Netoiu si pe directorul executiv Cristian Borcea. Suporterii au scandat "Hotii, hotii!" si trivialitati la adresa dinamovistilor. Jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele si au facut o bariera in fata suporterilor, permitandu-le oficialilor dinamovisti sa paraseasca arena din Bacau cu masinile.
Fl. Marin: "Este victoria lui Ion Marin"
Antrenorul lui Dinamo, Florin Marin, a declarat dupa meci ca victoria de la Bacau este meritul jucatorilor si al fostului tehnician al "cainilor rosii", Ion Marin. "Sunt trei puncte foarte importante in lupta pentru titlu. Aceasta victorie este meritul jucatorilor si al fostului antrenor, Ion Marin. Eu nu am facut altceva decat sa le ridic moralul dupa meciul cu Politehnica Iasi", a spus Fl. Marin, care a preluat conducerea tehnica a lui Dinamo luni, dupa ce "Sapaliga" a fost demis. La randul sau, antrenorul lui FCM Bacau, Cristi Popovici, a declarat ca sansele echipei sale de a se salva de la retrogradare s-au redus considerabil dupa acest rezultat. "Meciul cu Dinamo era foarte important prin prisma luptei pentru salvarea de la retrogradare. Acum, sansele s-au redus spre 10 la suta. Sunt multumit de modul cum s-au daruit jucatorii si sper sa joace la fel si in celelalte meciuri. Daca este sa moara, macar sa moara frumos", a conchis Popovici. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.