Adunarea Generala a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism l-a ales in functia de presedinte, pentru o perioada de doi ani, pe Gheorghe Fodoreanu (fost vicepresedinte).
Prim-vicepresedinti au fost alesi Lucia Nora Morariu (fostul presedi

Adunarea Generala a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism l-a ales in functia de presedinte, pentru o perioada de doi ani, pe Gheorghe Fodoreanu (fost vicepresedinte).
Prim-vicepresedinti au fost alesi Lucia Nora Morariu (fostul presedinte ANAT) si George Sorin Nicolescu (prim-vicepresedinte si in mandatul anterior, director general Olimpic International). Ca vicepresedinti au fost desemnati Mircea Vladu, Sorin Dencescu, Marian Cojocarescu si Malin Malineanu. De asemenea, s-a ales si Consiliul Director, in componenta acestuia fiind desemnati si presedintii celor opt consilii regionale ale ANAT.
ANAT este o organizatie patronala cu scop nelucrativ, infiintata in anul 1990. Din anul 2001, prin Hotararea Guvernului nr. 1.195, ANAT este recunoscuta ca fiind de utilitate publica. Asociatia este constituita pe baza liberului consimtamant al membrilor si reuneste circa 800 de membri - agentii de turism, hoteluri, furnizori de pregatire profesionala a adultilor, sisteme de rezervari, centre de informare-promovare a turismului. ANAT este organizata dupa principiul euroregiunilor, in 8 consilii regionale.
Din anul 1993, ANAT are reprezentare internationala, fiind membru al Federatiei Universale a Asociatiilor Agentiilor de Turism - UFTAA/FUAAV, grupa 4 D Europa, din anul 1996 este Centru Autorizat de Instruire al Asociatiei Internationale de Transport Aerian (IATA), din anul 1998 ANAT este membru fondator al Asociatiei de Cooperare in Domeniul Turismului din Zona Marii Negre - BSTC, din anul 1999 este membru afiliat al Asociatiei Agentiilor de Turism din Comunitatea Europeana - ECTAA, iar din anul 2003 este membru fondator al Federatiei Balcanice a Asociatiilor Agentiilor de Turism - BAFTAA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.