Steaua este mare favorita la calificarea in semifinale in sondajul efectuat pe site-ul oficial al UEFA. Astfel, la intrebarea care dintre cele doua echipe romanesti va merge mai departe, peste 80% dintre cei care participasera pana ieri dupa amiaza a
Steaua este mare favorita la calificarea in semifinale in sondajul efectuat pe site-ul oficial al UEFA. Astfel, la intrebarea care dintre cele doua echipe romanesti va merge mai departe, peste 80% dintre cei care participasera pana ieri dupa amiaza apreciau ca ros-albastrii au prima sansa, in timp ce Rapidul era creditat cu peste 18 procente. Si la casele de pariuri ros-albastrii erau vazuti ca favoriti, desi, prin prisma echilibrului, cotele sunt foarte mari. Astfel, Astra Sport Bets oferea ieri 1,91 pentru victoria Stelei, 3,25 pentru un rezultat de egalitate, in timp ce victoria Rapidului avea o cota de 3,5. Stanley Bet avea cote sI mai echilibrate: cota 2 pentru pronostic 1, cota 3,20 pentru X si cota 3,35 pentru pronostic 2. In fine, Gamebookers avea in oferta 2 pentru victoria gazdelor, 3,20 pentru rezultat de egalitate si 3,40 pentru un succes al oaspetilor. Tinand cont ca pariorii romani vor lua astazi cu asalt ghiseele, oferta pentru acest meci este completa la toate casele, incluzand aici total goluri, numarul de goluri marcate, prima echipa care marcheaza, rezultat pauza/final etc. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.