In sala de concerte a Bibliotecii Dag Hammarskjald de la sediul ONU din New York este programat azi (6 aprilie), un recital de poezie al romanului Peter Sragher, a carui creatie a fost publicata in Austria, Spania, Columbia si Egipt. Inscris in cadru
In sala de concerte a Bibliotecii Dag Hammarskjald de la sediul ONU din New York este programat azi (6 aprilie), un recital de poezie al romanului Peter Sragher, a carui creatie a fost publicata in Austria, Spania, Columbia si Egipt. Inscris in cadrul seriei de actiuni a Institutului Cultural Roman din New York, recitalul este organizat impreuna cu "Russian Book Club". Sragher va fi acompaniat de flautistul si compozitor Sebastian Danila, masterand la New York University. Evenimentul continua lectura facuta de Sragher la Columbia University, unde a fost invitat al Deutsche Haus. Peter Sragher este scriitor, traducator si jurnalist, autor al mai multor volume de poezie, ultimul dintre ele - "Sa facem un copil" - fiind publicat de Editura Paralela 45 in 2005. A absolvit Facultatea de limbi si literaturi straine a Universitatii din Bucuresti in 1984. In prezent, este secretar al Sectiei de traducatori din cadrul Uniunii Scriitorilor din Romania (filiala Bucuresti) si este membru al Grazer Autorenversammlung din Austria. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.