AC Milan si CF Villarreal s-au calificat marti seara in semifinalele UEFA Champions League. Milan a trecut pe "San Siro", cu 3-1, de Lyon (0-0 in tur), iar Villarreal s-a impus in Spania, scor 1-0 cu Inter (1-2 in tur). "A fost o calificare dificila"
AC Milan si CF Villarreal s-au calificat marti seara in semifinalele UEFA Champions League. Milan a trecut pe "San Siro", cu 3-1, de Lyon (0-0 in tur), iar Villarreal s-a impus in Spania, scor 1-0 cu Inter (1-2 in tur). "A fost o calificare dificila", a spus Carlo Ancelotti, antrenorul lui Milan, salvat de "dubla" lui Inzaghi (foto). "Lyon este o mare echipa si a facut un meci mare. Pentru urmatorul tur, FC Barcelona este un echipa terifianta, dar noi vom lua ce ni se va da", a spus atacantul milanez. De asemenea, prin golul de marti, Sevcenko este la 56-a reusita in cupele europene, la doar sase goluri de Gerd Muller, cel mai bun marcator din istoria competitiilor. "Cred ca meritam mai mult ca ei sa castigam. Regret ca nu am stiut sa profitam de ocaziile avute. Cand joci in deplasare trebuie sa iei totul asa cum vine, iar noi am fost lipsiti de realism. Iar apoi, 3-1 este un scor prea dur. Am avut calificarea in mana pana cu trei minute inainte de final.", a spus Gerard Houllier, antrenorul lui Lyon * Manuel Pellegrini, antrenorul lui Villarreal, a declarat ca echipa sa a obtinut calificarea deoarece dispune de un grup unit de jucatori si a apreciat ca performanta "nu este un vis, nici un miracol, ci rodul muncii tuturor". "Nu am reusit prea multe pentru a marca si am platit din cauza unei greseli in aparare", a spus Roberto Mancini, tehnicianul lui Inter, care a facut referire si la golul lui Villarreal, venit dupa o gafa a lui Toldo. "A fost stupid. A schimbat tot meciul, pentru ca am fost nevoiti sa trecem de la pozitia in care stapaneam jocul la cea de a ataca". (MIG)
Rezultate si marcatori
AC MILAN - OLYMPIQUE LYON 3-1 (in tur 0-0)
F. Inzaghi 25, 88, Sevcenko 90 / Diarra 31
CF VILLARREAL - INTER MILANO 1-0 (in tur 1-2)
Arruabarrena 58
* partidele Juventus - Arsenal (in tur 0-2) si FC Barcelona - Benfica Lisabona (in tur 0-0) urmau sa se dispute aseara, dupa inchiderea acestei editii


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.