La Internationalele Romaniei la gimnastica, ce se vor desfasura la Ploiesti, la finalul acestei saptamani, vor participa 67 de sportivi din 18 tari. Competitia se afla la cea de-a 49-a editie si se va desfasura pe parcursul a trei zile. Ieri, gimnast
La Internationalele Romaniei la gimnastica, ce se vor desfasura la Ploiesti, la finalul acestei saptamani, vor participa 67 de sportivi din 18 tari. Competitia se afla la cea de-a 49-a editie si se va desfasura pe parcursul a trei zile. Ieri, gimnastii au inceput antrenamentele, avand programate cate doua sedinte zilnice, pana vineri, cand debuteaza concursul masculin de individual compus (intre orele 17 si 19,30), urmat de festivitatea de premiere. Sambata, intre orele 15,30 si 17,30 va avea loc concursul similar feminin, urmat de asemenea de festivitatea de premiere, iar duminica, in ultima zi, sunt programate finalele pe aparate, atat la masculin, cat si la feminin. Romania va fi reprezentata de 25 de gimnasti, 12 la feminin si 13 la masculin, dupa cum urmeaza: feminin - Catalina Ponor, Steliana Nistor, Sandra Izbasa, Alina Stanculescu, Dana Druncea, Roxana Stan, Andreea Grigore, Madalina Gutu, Aluissa Lacusteanu, Alexandra Ghita, Cerasela Patrascu si Floarea Leonida (plus antrenorii Nicolae Forminte, Matei Stanei, Raluca Bugner, Liliana Cosma, Marius Vintila si Lucian Sandu) si masculin - Marian Dragulescu, Razvan Selariu, Dan Potra, Daniel Popescu, Alin Jivan, Flavius Koczi, Adrian Bucur, Marius Berbecar, Andrei Ursache, Cosmin Malita, Andrei Muntean, Cristian Bataga, Bogdan Oprea (plus antrenorii Dan Grecu, Stefan Gal, Adrian Sandu, Elena Grecu, Adrian Ianculescu si Vasile Vug). La Internationalele Romaniei vor participa 33 de arbitri romani, 15 la feminin, printre care se numara si fosta gimnasta Gina Gogean, si 18 la masculin, printre acestia aflandu-se si multiplul campion Marius Urzica, care va debuta in aceasta calitate. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.