Veste buna pentru romani. Marea Britanie intentioneaza sa ridice vizele inainte de aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana. Declaratia ministrului de Interne, Vasile Blaga, a venit in urma discutiilor purtate cu omologul sau de la Londra, Charles
Veste buna pentru romani. Marea Britanie intentioneaza sa ridice vizele inainte de aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana. Declaratia ministrului de Interne, Vasile Blaga, a venit in urma discutiilor purtate cu omologul sau de la Londra, Charles Clarke. Blaga a mai spus ca Romania ar putea introduce pasapoarte biometrice de la 1 ianuarie 2007, atat la cerintele UE cat si la cele ale Statelor Unite ale Americii, cu care autoritatile romane au inceput deja negocierile privind eliminarea reciproca a vizelor. "Tinand cont de noile cerinte ale UE pe de-o parte, si ale SUA, pe de alta parte, am decis sa introducem pasaportul biometric, in care va fi trecuta fata, imaginea digitala a fetei, si amprentele a doua degete", a adaugat Blaga.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.