Episcopia Argesului si Muscelului a revendicat, prin adresa oficiala inaintata Comisiei de Fond Funciar, parcul "Fantana lui Manole", care se afla in imediata apropiere a Manastirii Curtea de Arges, informeaza Rompres. Episcopia isi sustine revendica
Episcopia Argesului si Muscelului a revendicat, prin adresa oficiala inaintata Comisiei de Fond Funciar, parcul "Fantana lui Manole", care se afla in imediata apropiere a Manastirii Curtea de Arges, informeaza Rompres. Episcopia isi sustine revendicarea cu acte legale de proprietate. Primaria orasului, prin viceprimarul Costinel Vasilescu, si-a manifestat public nemultumirea fata de pretentiile Episcopiei, care revendica un teren amenajat in parc public cu costuri deosebit de mari. La randul ei si Episcopia Argesului si Muscelului are nemultumiri, printre care cea legata de construirea pe acest teren a unui restaurant particular, cu iesire in parcul "Fantana lui Manole". In mod repetat, clientii acestui restaurant ridica grave probleme de etica si moralitate, restaurantul aflandu-se la numai cativa zeci de metri de legendara manastire. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.