Autorul atacului asupra sefului ADS, Alecu Chitaru, a solicitat din arest sa fie audiat de procurorii anticoruptie pentru a oferi date legate de retrocedarile de terenuri, in caz contrar anuntand ca va continua greva foamei pana cand va primi un rasp

Autorul atacului asupra sefului ADS, Alecu Chitaru, a solicitat din arest sa fie audiat de procurorii anticoruptie pentru a oferi date legate de retrocedarile de terenuri, in caz contrar anuntand ca va continua greva foamei pana cand va primi un raspuns.
Alecu Chitaru ii acuza pe prefectul si subprefectul de Iasi, Radu Prisacaru, respectiv Florin Ungureanu, precum si pe deputatul PNL Relu Fenechiu, de interese in legatura cu terenurile IAS Cotnari. Potrivit memoriului remis magistratilor, "de la intocmirea contractelor de concesionare dintre ADS si SC Cotnari nu s-au facut diminuari legale cu suprafete de teren ce au fost predate primariilor (comisiilor de fond funciar)".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.