"Nu este exclus ca, in urmatoarea perioada, cadrele medicale sa organizeze noi actiuni de protest avand in vedere ca respectarea protocolului, incheiat la inceputul lunii februarie a.c., intre Federatia Sanitas si Ministerul Sanatatii, lasa de dorit.
"Nu este exclus ca, in urmatoarea perioada, cadrele medicale sa organizeze noi actiuni de protest avand in vedere ca respectarea protocolului, incheiat la inceputul lunii februarie a.c., intre Federatia Sanitas si Ministerul Sanatatii, lasa de dorit. Astazi si maine, in cadrul Consiliului National al federatiei, vom stabili daca vom organiza sau nu mitinguri si greve'', ne-a declarat Marius Petcu, presedintele Federatiei Sanitas. Acesta a mai spus ca, in urma cu doua zile, liderii sindicali s-au intalnit cu ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu: ''Acesta ne-a spus ca pentru asigurarea platii salariilor si pentru acordarea tichetelor de masa pana la sfarsitul anului este nevoie de rectificari bugetare. Totodata, el a precizat ca are sprijinul premierului in acest sens. Vom vedea...''.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.