In urma tragerii la sorti, care a avut loc ieri la Viena, echipa de handbal masculin Steaua Bucuresti va disputa meciul tur al finalei Challenge Cup, cu SC Da Horta, in deplasare, iar partida retur, la Bucuresti, cu trofeul european pe masa. Partidel
In urma tragerii la sorti, care a avut loc ieri la Viena, echipa de handbal masculin Steaua Bucuresti va disputa meciul tur al finalei Challenge Cup, cu SC Da Horta, in deplasare, iar partida retur, la Bucuresti, cu trofeul european pe masa. Partidele sunt programate pe 22/23 aprilie (turul) si 29/30 aprilie (returul), urmand ca cele doua formatii sa cada de acord asupra datelor si orelor de disputare. Daca portughezii vor stabili meciul tur, de pe terenul lor, pe 23 aprilie, handbalistii de la Steaua vor petrece Sarbatoarea de Paste pe Insulele Azore, unde se afla clubul lusitan. Presedintele sectiei de handbal de la CS Steaua, Stefan Birtalan, a declarat ca rezultatul tragerii la sorti este avantajos pentru echipa sa. "Normal ca daca jucam primul meci in Portugalia cresc sansele pentru castigarea trofeului, avand in vedere ca vom juca returul la Bucuresti, cu trofeul pe masa si cu sala arhiplina. Sunt fericit pentru rezultatul tragerii la sorti si sper ca baietii sa joace macar la fel de bine ca pana acum", a spus Birtalan. Presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, s-a aratat si el multumit. "Finala in care va juca Steaua va fi si o carte de vizita pentru federatia noastra, pentru ca atmosfera incendiara pe care o vor crea suporterii in retur, vor arata federatiei europene ce iubit este handbalul in Romania. Am incredere ca Steaua poate castiga Challenge Cup", a declarat Gatu, care a precizat ca partida Romania - Serbia-Muntenegru, din prima mansa a play-off-ului CE de handbal feminin din 2006, se va disputa pe 28 mai, de la ora 11, in Sala Polivalenta din Bucuresti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.