Cu cinci zile inaintea debutului turneului de calificare la Euro 2006 din Serbia-Muntenegru, reprezentativa de polo s-a reunit la Imperia (Italia), in aceeasi formula in care acum opt luni, la Montreal, se clasa a sasea la CM, realizand cea mai valor
Cu cinci zile inaintea debutului turneului de calificare la Euro 2006 din Serbia-Muntenegru, reprezentativa de polo s-a reunit la Imperia (Italia), in aceeasi formula in care acum opt luni, la Montreal, se clasa a sasea la CM, realizand cea mai valoroasa performanta a sporturilor de echipe masculine autohtone de anul trecut. "In sfarsit, dupa opt luni, ne revedem in formula de la Montreal. Chiar daca mai avem un absent, Kalman Kadar, ma bucur sa fim din nou impreuna si sa pregatim asaltul european. Performanta de la Montreal ne obliga si va trebui sa fim la fel de profesionisti. Sunt convins ca vom obtine calificarea, dar vreau sa ajungem la turneul final european de pe primul loc. Asta inseamna sa invingem Italia chiar la ea acasa. Valoare avem, asa ca nu mai ramane decat s-o demonstram in bazin", le-a spus "tricolorilor" antrenorul Vlad Hagiu la prima sedinta de la Imperia, unde romanii au ajuns inca de duminica seara din diverse colturi ale Europei. Din Spania, de la Mataro, au sosit A. Iosep si Fl. Bonca. "Noi romanii, suntem in stare sa realizam surprize de proportii, dar si esecuri lamentabile. Asa ca trebuie sa avem grija", a spus Iosep, unul dintre golgeterii campionatului iberic. Din Italia, s-au strans C. Radu, R. Dinu, E. Andrei, Dunca si Busila, ultimul fiind si cel mai fericit, deoarece se afla pe locul sase in prima liga, evoluand cu succes la Chiavari, sub comanda antrenorului roman Viorel Rus. De la cluburile din tara, Hagiu a apelat la "scheletul" Stelei, format din Bertini, Al. Matei, Musat si G. Georgescu, alaturi de acestia fiind adusi mai tanarul Ghiban si oradeanul R. Georgescu. "Avem un nucleu de jucatori de valoare si cred ca suntem capabili de un rezultat mare", a concluzionat Hagiu dupa primul antrenament de acomodare efectuat la Imperia, luni dupa-amiaza, in compania echipei locale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.