Veste proasta pentru dinamovistii care sperau la intoarcerea "Falcosului" pe banca tehnica a "cainilor rosii" dupa "exilul" din Cipru: Ioan Andone si-a prelungit ieri contractul cu Omonia Nicosia pana in vara anului 2007, indiferent daca va reusi cas
Veste proasta pentru dinamovistii care sperau la intoarcerea "Falcosului" pe banca tehnica a "cainilor rosii" dupa "exilul" din Cipru: Ioan Andone si-a prelungit ieri contractul cu Omonia Nicosia pana in vara anului 2007, indiferent daca va reusi castigarea titlului in acest sezon. "Contractul meu cu Omonia se prelungea automat in vara daca reuseam sa castig titlul. Conducatorii clubului mi-au facut insa o oferta foarte buna sa continui munca pentru inca un sezon, indiferent de locul ocupat la finalul acestui campionat, pentru a incerca sa construiesc o echipa cat mai puternica", a declarat Andone. Acesta nu a dorit sa comenteze demiterea lui Ion Marin de la Dinamo si inlocuirea acestuia cu Florin Marin. "Nu pot sa comentez ce se intampla acum la Dinamo. Am muncit trei ani la Dinamo si numai eu stiu cum am rezistat. Schimbarile de la nivelul conducerii tehnice sunt problemele lor. Este pacat ca nu au rabdare si chiar imi pare rau de Ion Marin", a declarat Andone. Demis de la Dinamo in decembrie 2005, de catre fostul presedinte executiv al clubului, Ioan Becali, Andone a preluat functia de antrenor principal al Omonia Nicosia, echipa ce ocupa locul trei in prima liga din Cipru, cu 53 de puncte, cu doua mai putin decat liderul APOEL Nicosia. De asemenea, Omonia s-a calificat in semifinalele Cupei Ciprului. Andone a primit 120.000 de dolari pentru acest retur si va incasa aproape 300.000 de dolari pentru sezonul viitor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.