Creditul Alpha AUTO este destinat persoanelor fizice care doresc sa-si achizitioneze autovehicule noi, categoria B (autoturisme si autovehicule cu maximum 8 locuri). Este un credit in EUR sau USD, fara giranti, cu rambursare anticipata totala sau par
Creditul Alpha AUTO este destinat persoanelor fizice care doresc sa-si achizitioneze autovehicule noi, categoria B (autoturisme si autovehicule cu maximum 8 locuri). Este un credit in EUR sau USD, fara giranti, cu rambursare anticipata totala sau partiala a imprumutului fara nici un comision. Principalele caracteristici ale creditului sunt avans 25%, durata intre 1 si 5 ani, iar dobanda este revizuibila de catre banca in functie de conditiile pietei. Valoarea creditului este conditionata de rata lunara minima de 75 EUR si de maximum 30% din venitul net si este destinat persoanelor fizice, cu varsta intre 24 ani si 55 de ani si cu un venit net minim lunar de 250 EUR. Referitor la locul de munca, aplicantul trebuie sa fie angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si cu o vechime de minimum 2 ani. Este obligatorie incheierea unei polite de asigurare "Full CASCO" pentru autovehiculul achizitionat, la valoarea DDP (Delivery Duty Paid) a acestuia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.