"Poli" cauta reabilitarea la Bistrita, dupa esecul dureros din Banat, in fata Rapidului, pentru a ramane in apropiere de podium. "Meciul cu Rapid a trecut, acum de gandim la cel cu Bistrita", a declarat Hagi, care a adaugat ca abia asteapta un duel t
"Poli" cauta reabilitarea la Bistrita, dupa esecul dureros din Banat, in fata Rapidului, pentru a ramane in apropiere de podium. "Meciul cu Rapid a trecut, acum de gandim la cel cu Bistrita", a declarat Hagi, care a adaugat ca abia asteapta un duel tactic cu fostul sau coechipier de la Brescia si de la echipa nationala, Ioan Ovidiu Sabau. Antrenorul Gloriei este si el nerabdator: "Timisoara are o echipa tare, in care s-au investit bani multi, in timp ce noi mizam pe o echipa tanara. Va fi interesant acest duel" * Revelatia si liderul returului, Sportul Studentesc, primeste in Regie vizita lui FC Arges. "Studentii" vor sa continue startul excelent de retur, concretizat deja in trei victorii si un egal, in timp ce pitestenii, dupa ce au tinut in sah pe Steaua si pe Rapid, au cedat in fata ardelenilor de la Gloria si CFR Cluj. "Nu mai avem timp de pierdut, trebuie sa ne revenim", a spus Cartu, tehnicianul alb-violetilor, in timp ce Multescu este destul de linistit: "Trebuie doar sa ne facem jocul" * Disputa totala in Valea Jiului, intre "minerii" lui Sunda si moldovenii lui Rednic. Jiul, cu -8 la "adevar", se poate linisti cu o victorie, mai ales in fata unei contracandidate la evitarea retrogradarii. In schimb, FC Vaslui are nevoie de puncte ca de aer. Interesant si duelul celor doi sefi, Adrian Porumboiu (foto stanga), finantatorul moldovenilor, fiind nasul lui Alin Simota (foto dreapta), patronul de la Jiul. In tur, finul Simota a fost mai tare: a castigat cu 2-1 * Meci decisiv si pe Litoral, insa pentru antrenorul "marinarilor", sarbul Momcilo Vukotic. Acesta ar putea fi demis in cazul unui (semi)esec in fata Politehnicii Iasi, revelatia ultimei etape dupa egalul din "Groapa". FC Farul mizeaza doar pe Cupa Romaniei, unde este aproape de finala, insa parcursul modest din campionat are darul de a-l ingrijora pe patronul Gh. Bosanceanu. Iasiul, o echipa linistita la mijlocul clasamentului, n-are nimic de pierdut si ar putea face inca o surpriza * Meci "greu" la Bacau, intre FCM, ajunsa la un pas de Divizia B, si Dinamo, un lider in pierdere de turatie. Pentru Bacau, timpul nu mai are rabdare, iar un nou pas gresit ar insemna apropierea de "matineu". Dinamo, cu Florin Marin la redebutul pe banca tehnica, spera intr-o victorie care sa-i consolideze primul loc al ierarhiei. Din pacate pentru psihicul "cainilor rosii", in timp ce ei incearca revenirea la o echipa de pe penultimul loc, Steaua si Rapid, marile rivale, se pregatesc sa joace pentru un loc in "careul de asi" al Cupei UEFA. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.