Social-democratii ii comunica, astazi, comisarului european pentru extindere europeana, Olli Rehn (foto), ca reprezentantii sai, din intreaga tara, sunt supusi abuzurilor si hartuirii politice de catre actuala putere, a anuntat ieri presedintele PSD,
Social-democratii ii comunica, astazi, comisarului european pentru extindere europeana, Olli Rehn (foto), ca reprezentantii sai, din intreaga tara, sunt supusi abuzurilor si hartuirii politice de catre actuala putere, a anuntat ieri presedintele PSD, Mircea Geoana. Conducerea PSD l-a mandatat pentru apropiata discutie cu comisarul Rehn pe liderul grupului euro-observatorilor social-democrati, Adrian Severin. Geoana a explicat ca procesul de hartuire politica a alesilor din teritoriu a luat proportii, in aceste zile, la Bistrita Nasaud, unde reprezentanti liberali si democrati au initiat demersurile pentru provocarea de alegeri anticipate la Consiliul Judetean, in vederea inlaturarii presedintelui institutiei, Gheorghe Marinescu. "Daca aceasta prigoana va continua, PSD va boicota dezbaterile din Parlament cu privire la Legea privind reforma administratiei publice locale. Am avut discutii bune pe aceasta tema, dar santajarea alesilor nostri demonstreaza ca exista diferente intre discutiile de la centru si ceea ce se intampla in teritoriu", a spus Mircea Geoana.
In conditiile in care situatia de la Bistrita Nasaud si din alte parti ale tarii nu se va normaliza, presedintele PSD a anuntat ca partidul pe care il reprezinta va considera ca este vorba despre "rea-credinta" si nu se simte legat, in aceste conditii, de Legea privind reforma din administratie. In consecinta, social-democratii vor absenta de la aceste dezbateri. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.