Cea mai mare firma europeana de asigurari de viata, Standard Life, intentioneaza sa obtina doua miliarde lire sterline prin oferta publica initiala programata pentru luna iulie, de doua ori mai mult decat nivelul anterior, a relatat Sunday Telegraph
Cea mai mare firma europeana de asigurari de viata, Standard Life, intentioneaza sa obtina doua miliarde lire sterline prin oferta publica initiala programata pentru luna iulie, de doua ori mai mult decat nivelul anterior, a relatat Sunday Telegraph potrivit Mediafax. Firma de asigurari intentioneaza sa isi listeze actiunile la Bursa londoneza in luna iulie, dupa ce unii reprezentanti au declarat joi ca actionarii vor vota propunerea de a transforma Standard Life in companie deschisa la sfarsitul lunii mai. In cazul in care toate actiunile Standard Life ar fi tranzactionate la Bursa, valoarea companiei s-ar ridica la un nivel intre patru si sase miliarde de lire sterline (7-10,5 miliarde de dolari), ceea ce ar reprezenta cea mai mare listare din ultimii ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.