Senatorul liberal Mihai Lupoi a fost agresat, din nou, in urma cu doua zile, in plin centrul Capitalei, in zona Pietei Charles de Gaulle, de doi barbati, in urma unui incident rutier. Parlamentarul se afla la volanul masinii sale, cand pe o straduta
Senatorul liberal Mihai Lupoi a fost agresat, din nou, in urma cu doua zile, in plin centrul Capitalei, in zona Pietei Charles de Gaulle, de doi barbati, in urma unui incident rutier. Parlamentarul se afla la volanul masinii sale, cand pe o straduta din zona Parcului Herastrau, a fost blocat de un autoturism Mercedes care circula in sens opus. Nervos, soferul Mercedesului a inceput sa-l injure pe Lupoi, dupa care, ajutat de un prieten, l-a tras afara din masina si a inceput sa-l loveasca cu pumnii. "Eu mergeam intr-o directie, iar din fata mea venea un Mercedes. Avea loc sa treaca, dar soferul a inceput sa ma injure. Apoi a coborat si m-a tras din masina. Unul ma tinea si celalalt m-a lovit", ne-a declarat Mihai Lupoi. Senatorul sustine ca sotia sa a incercat sa intervina, dar a fost lovita si ea cu pumnul in ochi, de catre unul dintre cei doi agresori. Parlamentarul a precizat ca nu a ripostat, cu toate ca avea pistol, considerand ca ar fi fost sub demnitatea sa. Imediat la fata locului s-a deplasat o echipa de la Sectia 1 Politie care continua cercetarile in acest caz. Senatorul Lupoi a mai fost agresat in luna martie a anului 2005, in timp ce se afla cu masina in trafic pe Soseaua Colentina. Atunci, parlamentarul a fost lovit cu pumnii si picioarele de soferul unui Mitsubishi. Interesant este ca, ieri, un alt parlamentar a fost agresat, dar numai verbal. Este vorba despre deputatul conservator Florea Damian care, conform Realitatea Tv, a fost injurat in timp ce se afla pe strada. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.