Echipa nationala de hochei a Romaniei a promovat in prima divizie a Campionatului Mondial de hochei pe gheata, dupa ce a obtinut sambata a patra victorie in cadrul grupei A a Diviziei a II-a a competitiei. Hocheistii "tricolori" s-au impus la Sofia,
Echipa nationala de hochei a Romaniei a promovat in prima divizie a Campionatului Mondial de hochei pe gheata, dupa ce a obtinut sambata a patra victorie in cadrul grupei A a Diviziei a II-a a competitiei. Hocheistii "tricolori" s-au impus la Sofia, cu scorul de 9-0 (1-0, 1-0, 7-0), chiar in fata selectionatei Bulgariei. Golurile au fost inscrise de Ioan Timaru (12:30, 37:37, 42:46), Tibor Basilidesz (43:54, 47:07), Catalin Geru (45:22), Ervin Moldovan (46:55), Mihail Georgescu (51:21) si Laszlo Vargyas (52:11). Reprezentativa Romaniei a incheiat in forta turneul de la Sofia, castigand cu 11-1 partida cu Serbia-Muntenegru, insa ierarhia era stabilita dinaintea partidei, fiindca Romania ocupa primul loc in clasamentul grupei, cu opt puncte, si nu mai putea fi egalata decat de ocupanta locului secund, Bulgaria (6 puncte), care era insa dezavantajata de rezultatul direct. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.