ITALIA, Serie A, etapa a 32-a * BOGDAN LOBONT (foto) a fost integralist pentru Fiorentina, la fel si CRISTI CHIVU pentru AS Roma in confruntarea dintre cele doua echipe. Portarul Nationalei a avut cateva interventii senzationale in fata atacantilor r
ITALIA, Serie A, etapa a 32-a * BOGDAN LOBONT (foto) a fost integralist pentru Fiorentina, la fel si CRISTI CHIVU pentru AS Roma in confruntarea dintre cele doua echipe. Portarul Nationalei a avut cateva interventii senzationale in fata atacantilor romani, dar a fost invins de Cufre in minutul 77, dupa ce reusise sa respinga un prim sut al argentinianului. Chivu l-a scapat la gol pe Toni, in minutul 2, iar in rest nu a avut probleme. Ambii "tricolori" au primit cartonase galbene * PAUL CODREA a fost eliminat ieri in intalnirea Palermo - Ascoli, scor 1-1. Jucatorul roman a intrat la pauza in locul lui Corini, dar a incasat rapid doua cartonase galbene, fiind trimis la vestiare in minutul 66 * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Juventus, care a remizat sambata fara goluri la Treviso. Dupa evolutia modesta din meciul cu Arsenal, din "sferturile" Ligii Campionilor, internationalul roman s-a revansat sambata, fiind unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. Mutu a jucat mijlocas stanga si a avut actiuni ofesinve multe, fiind impiedicat doar de portarul gazdelor sa marcheze.
2 ITALIA, Serie B, etapa a 35-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza si a pasat decisiv pentru golul echipei sale, care a remizat, scor 1-1, la Avellino.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 28-a * MIHAI TARARACHE a fost integralist pentru MSV Duisburg, care a castigat un punct in deplasarea de la Wolfsburg, scor 1-1. Jucatorul roman a primit un cartonas galben in minutul 69.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 28-a * SERGIU RADU a fost printre cei mai buni jucatori ai lui Energie Cottbus in meciul castigat cu 2-1 pe teren propriu cu SC Freiburg. Fotbalistul roman a deschis scorul in minutul 23 si i-a pasat decisiv lui Ziebig pentru 2-0. Sergiu Radu a fost schimbat in minutul 74 cu Sahin.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 33-a * CLAUDIU KESERU nu a fost folosit nici un minut, din cauza unei accidentari, pentru FC Nantes, care a pierdut acasa, scor 1-3, partida cu Olympique Marseille.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 29-a * MARIUS NICULAE a fost rezerva pentru Standard Liege, care a castigat pe teren propriu cu 2-1 cu Mouscron. Internationalul roman a intrat pe teren in minutul 74, in locul lui Rapajic.
UNGARIA, Borsodi Liga, etapa a 21-a * MARIUS RADU a marcat primul sau gol pentru Sopron, care s-a impus cu 2-0 acasa cu Gyor. Ex-pitesteanul a jucat toate minutele, a inscris in minutul 51 si a primit si un cartonas galben. Alaturi de Radu, pentru Sopron au mai fost titulari ION IBRIC si CRISTIAN CIGAN, ultimul inlocuit in minutul 78. LUCIAN MUNTEAU a intrat si el la gazde in minutul 64, iar ALIN COTAN si ALEXANDRU COSTISOR nu au fost folositi.
RUSIA, 1. Liga, etapa a 3-a * ADRIAN IENCSI a fost titular pentru Spartak Moscova in derby-ul cu TSKA, incheiat cu scorul de 1-1. Tot pentru gazde, GABRIEL TAMAS a fost doar pe banca de rezerve * ADRIAN IORDACHE a fost sI el rezerva pentru Sinik Iaroslav, invinsa acasa cu 1-0 de Tom Tomsk.
GRECIA, Ethniki Liga, etapa a 26-a * DENNIS SERBAN a jucat toate minutele pentru Larissa, 0-1 in deplasare cu Aigaleo Atena.
POLONIA, prima liga, etapa a 22-a * Wisla Cracovia, echipa antrenata de DAN PETRESCU, a castigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu Polonia Varsovia. Din minutul 71, "Bursucul" a contat si pe serviciile lui NORBERT VARGA. Wisla ramane pe pozitia a doua, la un punct in spatele liderului Legia.
UCRAINA, UPL, etapa a 24-a * Sahtar Donet, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, a castigat cu 3-1 in deplasare, cu Stal Alcevsk. La oaspeti au fost titulari RAZVAN RAT si CIPRIAN MARICA, ultimul schimbat in minutul 60 cu Vorobei, iar FLAVIUS STOICAN nu a fost inclus in lot. La Stal, au fost integralisti BOGDAN MARA, FLORIN PARVU si DANIEL CHIRITA, ultimii doi primind cartonase galbene. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.