Ieri, reprezentativa noastra de polo a plecat spre Italia, urmand sa efectueze un mini-stagiu comun de pregatire impreuna cu puternica selectionata a Italiei, principala favorita la calificarea pentru Campionatul European. Intrecere care se va derula
Ieri, reprezentativa noastra de polo a plecat spre Italia, urmand sa efectueze un mini-stagiu comun de pregatire impreuna cu puternica selectionata a Italiei, principala favorita la calificarea pentru Campionatul European. Intrecere care se va derula in bazinul olimpic din localitatea italiana Imperia, la sfarsitul acestei saptamani. Tricolorii au ales, de altfel, aceasta localitate din "Cizma", unde in 2005 au obtinut biletele pentru Mondialele din Canada. Intrecere unde s-a consemnat cea mai valoroasa performanta, la masculin, a sporturilor de echipa autohtone: locul sase. Antrenorul Vlad Hagiu este convins ca micuta localitate peninsulara va purta noroc echipei si de aceasta data. "De aici, de la Imperia, am inceput drumul spre culmile Campionatului Mondial. Sper ca si acum sa incepem sa urcam cat mai sus posibil in ierarhia continentala, desi anul acesta etapizarea pregatirii Nationalei a avut mult de suferit din cauza problemelor de la bazinul Floreasca", a declarat la plecare tehnicianul nostru. In plus, Hagiu a precizat ca nu va renunta in ruptul capului la serviciile "veteranului" Edi Andrei, chiar daca internationalul roman este obligat de clubul Sori sa joace pe 8 aprilie intr-un meci important din liga secunda italiana. (T. Rist)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.