Doar cateva scandari rasiste in fata stadionului, potolite repede si fara incidente, cateva injuraturi, inerente, doar am vazut si la Lyon cu Milan miercuri in Liga Campionilor, in rest totul OK. Atmosfera extraordinara, s-a cantat, s-a scandat mai m
Doar cateva scandari rasiste in fata stadionului, potolite repede si fara incidente, cateva injuraturi, inerente, doar am vazut si la Lyon cu Milan miercuri in Liga Campionilor, in rest totul OK. Atmosfera extraordinara, s-a cantat, s-a scandat mai mult pentru echipa proprie, galeria Stelei chiar i-a acoperit imediat pe cativa care incepusera o strigatura rasista. Accesul in stadion s-a facut extrem de civilizat, chiar daca greoi din cauza controalelor corporale repetate, jandarmii s-au aratat extrem de amabili, fara bruscarile si nervozitatea cu care ne obisnuisera, unor ziaristi le-au fost confiscate pixurile la intrarea in stadion!, amanunt insa nesemnificativ pentru o seara care s-a dovedit frumoasa pentru fotbalul romanesc.
Rapidul a avut galerie pe intreg stadionul, o mare de steaguri alb-visinie acoperind batrana arena din Grant pe toata durata partidei, incurajarile au fost permanente si mai ales dupa golul primit, in timp ce stelistii au fost acoperiti fonic mai mereu, dar au stat cuminti. Vor avea sansa sa se revanseze fata de echipa lor saptamana viitoare, dar sunt datori sa o faca in acelasi mod civilizat si onest, pentru a demonstra ca si suporterii s-au calificat alaturi de echipele lor in elita europeana. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.