Handbalul masculin romanesc va intra din nou in acest week-end in focurile cupelor europene, doua reprezentante la varf din Liga Nationala, Steaua si HCM Constanta, urmand sa incerce sa obtina calificarea in finalele intrecerilor Batranului Continent
Handbalul masculin romanesc va intra din nou in acest week-end in focurile cupelor europene, doua reprezentante la varf din Liga Nationala, Steaua si HCM Constanta, urmand sa incerce sa obtina calificarea in finalele intrecerilor Batranului Continent. Prima care va reveni sub lumina reflectoarelor continentale va fi Steaua, elevii antrenorului Vasile Stanga avand de sustinut azi, de la ora 19, un examen extrem de dificil la Zagreb, pe terenul gruparii croate Agram-Medvescak. Si cum in turul semifinalelor Challenge Cup s-au impus la o diferenta de doar doua goluri, scor 30-28, "militarii" pornesc ca favoriti, chiar daca vor juca in "infernul" de la Zagreb, unde localnicii n-au pierdut nici o disputa in aceasta editie. Maine, de la ora 13.30, va veni randul HCM Constanta sa treaca prin emotiile calificarii in finala Cupei Cupelor, elevii antrenorului Aihan Omer urmand sa lupte in Spania, pe terenul puternicei grupari CBM Valladolid, pentru a recupera avantajul obtinut de iberici dupa partida din tur, cand au castigat pe Litoral, cu 33-29. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.