Conform protocolului Cupei UEFA, primul sosit la conferinta de presa de la finalul intalnirii a fost antrenorul oaspetilor, Cosmin Olaroiu. Ca si inaintea meciului, acesta a adoptat un ton echilibrat. "A fost un meci foarte spectaculos, care a onorat
Conform protocolului Cupei UEFA, primul sosit la conferinta de presa de la finalul intalnirii a fost antrenorul oaspetilor, Cosmin Olaroiu. Ca si inaintea meciului, acesta a adoptat un ton echilibrat. "A fost un meci foarte spectaculos, care a onorat acest derby european. In prima repriza am avut noi initiativa si puteam marca al doilea gol si ne puteam asigura calificarea. In repriza a doua a fost acea dubla greseala, un moment nefericit, iar scorul este cel care este. Nu stiu daca Steaua are prima sansa, ramane un meci deschis", a spus Olaroiu, care a precizat ca nu a inteles de ce a fost anulat golul lui Oprita. Antrenorul stelist a refuzat sa-si critice jucatorii care au evoluat mai slab. "Nu sunt suparat pe Dica, si nici pe un alt jucator. In ceea ce-l priveste pe Carlos, el a fost accidentat, doar nu inventam povesti, a vrut sa forteze si a intrat. Se intampla sa gresesti, acolo a fost o dubla greseala si nu cred ca a fost vina lui", a spus Olaroiu. "Cred ca este periculos sa joci la 0-0. Toata lumea a fost suparata cand am facut 0-0, iar acum toti si-ar dori 0-0", a prefatat putin Oli si returul. Antrenorul ros-albastrilor a vorbit si despre programul sufocant pe care cele doua echipe il au in perioada imediat urmatoare: "Trebuie sa ne obisnuim daca vrem sa jucam la acest nivel. Am intalnit o echipa foarte buna, bine organizata, puteam sa castigam, dar la final puteam si pierde". De partea cealalta, Razvan Lucescu privea cu optimism spre retur. "Steaua are un usor avantaj, dar acesta poate fi anulat. Noi speram sa compensam acest gol in retur, luand in calcul faptul ca ei au avut jocuri mai slabe pe teren propriu", a declarat Lucescu. "A fost un meci cu doua reprize total diferite, una care a inceput prost pentru noi si am primit gol in minutul 4, iar din acel moment nu am mai stiut sa jucam fotbal, iar Steaua a controlat jocul. Poate ca daca am fi reusit sa egalam repede, altul era rezultatul. Dupa pauza am vazut un Rapid mai determinat, fara teama din prima repriza si cred ca am meritat sa egalam. Am avut mai multe ocazii clare decat ei, dar sa recunoastem ca Steaua a dominat mai autoritar in prima repriza, decat am facut-o noi in a doua", a admis antrenorul giulestean. "Poate ca noi am fost mai speriati, ne-am pierdut putin dupa primirea golului. A fost un moment de nesiguranta, de neincredere. Le-am spus la pauza ca mai sunt trei reprize in care se joaca calificarea, ca nu este nimic pierdut. Sa joace cu incredere, iar dupa pauza lucrurile au mers asa cum trebuia", a dezvaluit Lucescu, apreciind ca acum "prima sansa apartine Stelei, ceea ce prelungeste suspansul".
Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat ca nu stie daca Steaua are prima sansa la calificarea in semifinalele Cupei UEFA, dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Rapid din deplasare, contand pentru prima mansa a sferturilor de finala ale competitiei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.