Adrian Porumboiu (foto stanga) i-a replicat ieri pe un ton extrem de dur lui Viorel Hizo, numindu-l pe acesta "antrenor de blaturi" si "o trista figura din fotbalul romanesc". Finantatorul lui FC Vaslui s-a declarat foarte deranjat de unele afirmatii
Adrian Porumboiu (foto stanga) i-a replicat ieri pe un ton extrem de dur lui Viorel Hizo, numindu-l pe acesta "antrenor de blaturi" si "o trista figura din fotbalul romanesc". Finantatorul lui FC Vaslui s-a declarat foarte deranjat de unele afirmatii ale "Dulaului", in care antrenorul de la Pandurii Tg. Jiu acuza o conspiratie impotriva gruparii gorjene, pusa la cale de catre CCA, prin delegarile de arbitri, si de echipele din Moldova, care "au facut Hora Unirii si vor sa ne prinda la mijloc". Hizo a contestat delegarea lui Al. Tudor la meciul Pandurii Tg. Jiu - FCM Bacau, de astazi (ora 15,30), din etapa a 19-a a Diviziei A, pe motiv ca bucuresteanul a fost in trecut angajat la una dintre firmele lui Porumboiu. "Moldovenii vor sa ne prinda la mijloc, ca au facut ei Hora Unirii! Nu inteleg cum a putut CCA sa delege la meciul de la Tg. Jiu un arbitru care a fost angajatul lui Porumboiu, iar noi suntem in lupta cu FC Vaslui pentru evitarea retrogradarii. Nu cred ca este corecta aceasta delegare. Sa nu imi spuna mie ca a ales calculatorul! Tudor nu trebuia introdus in calculator la acest meci, stiindu-se trecutul sau", a comentat Hizo, care considera ca si delegarea lui Ionica Serea la partida FC Vaslui - Sportul Studentesc, de ieri, face parte din aceeasi conspiratie: "Nu cred ca Tudor a arbitrat intamplator in etapa precedenta pe FC Vaslui cu CFR Cluj sau Serea a fost acum delegat la intamplare la Vaslui!". "Nu as vrea sa vorbesc despre un antrenor de blaturi, dar n-am ce face! Hizo asta este: antrenor de blaturi! Performanta lui este blatul! De fapt, nici nu stiu daca este antrenor, este doar o trista figura din fotbalul romanesc", a replicat Porumboiu. "Nu pot sa permit ca un mascarici sa vorbeasca despre Porumboiu! Pai, cu cine fac eu Hora Unirii? El crede ca daca el a facut blaturi asta inseamna ca face toata lumea? Credeam ca daca tot este antrenor de blaturi, macar sta in banca lui, dar vad ca imi da lectii", a continuat finantatorul vasluienilor. "Daca faceam eu vreo Hora a Unirii, nu eram pe ultimul loc! Nu am facut si nu voi face niciodata asa ceva! Iar legat de Tudor, ca a fost angajatul meu, pot spune ca la acel moment nu aveam nici o treaba cu FC Vaslui! Si Serea a fost angajatul meu si n-am castigat nici macar un meci cu el la centru. Iar pentru Tudor bag mana in foc ca este un monument de corectitudine. A, ca este el nebun sau ca sta prea mult in fata oglinzii, asta este alta treaba", a mai spus Porumboiu. "Asta este drama acestei tari, ca cei care trebuie sa faca un lucru, fac alt lucru de care trebuie sa se ocupe altcineva", a conchis Porumboiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.