Biroul Federal al FR Volei a stabilit, in sedinta de ieri, ca noua conducere tehnica a reprezentativei feminine de volei a Romaniei sa fie formata din Florin Grapa, Costinel Stan si Marian Constantin, cei trei tehnicieni urmand sa incerce sa califice
Biroul Federal al FR Volei a stabilit, in sedinta de ieri, ca noua conducere tehnica a reprezentativei feminine de volei a Romaniei sa fie formata din Florin Grapa, Costinel Stan si Marian Constantin, cei trei tehnicieni urmand sa incerce sa califice nationala tricolora la turneul final al Euro 2007. Chiar daca sunt rivali de-o viata si s-au "taxat" reciproc de foarte multe ori de-a lungul timpului in Divizia A, Florin Grapa si Costinel Stan au facut pace pentru moment si si-au dat acceptul de a colabora pentru a obtine un rezultat notabil pentru voleiul feminin romanesc dar si pentru a-l atrage in "barca" pe cel mai titrat antrenor al valului tanar, fostul tunar al Europei, Marian Constantin. Astfel, mergand si pe linia propunerilor facute de principalele cluburi din primul esalon voleibalistic, Biroul Federal a stabilit ca Florin Grapa sa ocupe functia de director tehnic, Costinel Stan sa detina postul de antrenor principal, iar Marian Constantin pe cel de secund. Reamintim ca, in urma cu doi ani, Costinel Stan si Marian Constantin au mai colaborat la echipa nationala pentru o scurta perioada de timp, dar au renuntat la conducerea tehnica a reprezentativei tricolore dupa un schimb de replici mai dur cu ex-presedintele FRV, Ovidiu Natea, bagheta fiind preluata, ulterior, pentru "actiunea" Euro 2005, de bacauanul Florin Grapa. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.