Cosmin Olaroiu a incercat ieri sa demonteze ipoteza ca accidentarea lui Carlos a fost o strategie pusa la punct de conducerea din Ghencea pentru a induce adversarul in eroare. "In asemenea cazuri, se face un raport catre observator, iar noi am facut-
Cosmin Olaroiu a incercat ieri sa demonteze ipoteza ca accidentarea lui Carlos a fost o strategie pusa la punct de conducerea din Ghencea pentru a induce adversarul in eroare. "In asemenea cazuri, se face un raport catre observator, iar noi am facut-o, am scris acolo ca a facut infiltratii, ca a fost masat, bandajat, iar la meciul de duminica, de la Galati, sunt sanse de 90% ca el sa nu joace", a comentat ieri Olaroiu. Cu o ora inaintea meciului cu Rapid, Gigi Becali declara ca a fost doar o stratagema si ca portarul portughez va apara cu siguranta. Totusi, la incalzirea dinaintea meciului, a participat foarte activ si portarul de rezerva Cernea, lasandu-se impresia ca acesta ar putea intra daca titularul nu rezista. "Carlos nu a facut incalzire normala, iar degajarile le-a facut sarind, fiindca nu se putea sprijini pe piciorul drept", a mai spus ieri Olaroiu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.