Stelistii au iesit primii de la vestiare, dupa joc, si au apreciat ca rezultatul este corect, fiind totusi suparati ca nu au profitat de jocul slab al Rapidului din prima parte pentru a mai marca. "Este un rezultat echitabil, dar in prima repriza
Stelistii au iesit primii de la vestiare, dupa joc, si au apreciat ca rezultatul este corect, fiind totusi suparati ca nu au profitat de jocul slab al Rapidului din prima parte pentru a mai marca. "Este un rezultat echitabil, dar in prima repriza puteam sa inchidem jocul. Nu sunt nemultumit, sansele raman egale, ar fi culmea sa jucam la 0-0 in retur", a declarat Mirel Radoi. "Scorul este echitabil, sansele sunt acum 60-40 la suta, dar calificarea nu este inca jucata. Ma bucur mult ca spectatorii au inteles mesajul si nu au fost scandari rasiste", a comentat, la randul sau, Banel Nicolita. Florin Lovin aprecia ca sansele echipei sale nu au crescut. "Nu sunt multumit de rezultat pentru ca am dominat prima repriza si am avut si doua ocazii mari. Sansele raman 50-50 la suta. Daca returul era pe Ghencea aveam prima sansa. Noi nu ne simtim asa bine pe Lia Manoliu. Acum este 1-1 si o vom lua de la capat in retur. Sper sa facem rezultatul care ne-a consacrat pe Lia Manoliu 0-0", a precizat mijlocasul stelist. George Ogararu era de parere ca rezultatul este injust. "Am fi meritat sa castigam azi. Este normal sa fiu nemultumit de rezultat. Luand in considerare meciul de azi, Steaua are prima sansa. Intr-adevar, Lia Manoliu este un teren neutru, dar jocul de azi ma face sa cred in calificarea noastra", a mentionat Ogararu. El a apreciat ca ar fi o greseala ca ros-albastrii sa joace la 0-0 in retur. "Cand iti propui sa joci la 0-0, atunci nu reusesti. Este bine ca noi sa jucam la victorie si suporterii sa stea linistiti, sa nu moara nimeni de inima pe V. Moldovan: "Nu este nimic inca pierdut"
Rapidistii erau abatuti si puneau semiesecul pe seama acelui gol marcat repede de catre Nicolita. "Nu este pierdut inca nimic, mai este un meci. Este un rezultat echitabil. Steaua a facut un meci bun, putea sa castige, dar in repriza a doua am echilibrat jocul si ne-am creat ocazii. Speram sa trecem peste acest semiesec. Se joaca inca un meci si mai sunt sanse de calificare, chiar daca azi am facut 1-1", a spus Viorel Moldovan, care a apreciat ca este un avantaj ca meciul retur se disputa pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", si nu pe arena din Ghencea. Ionut Rada spera ca golul primit in meciul de joi seara sa nu conteze in retur. "S-a intamplat sa fie primul pe care il primim in Cupa UEFA pe teren propriu. Nu cred ca Steaua are prima sansa la calificare. Mergem in retur sa jucam si sper sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru noi", a spus Rada. Daniel Niculae a vazut si el reprize impartite. "Daca reuseam sa inscriem la ocazia mea sau la cea a lui Viorel Moldovan, altfel stateau lucrurile. Mergem pe Lia Manoliu ca sa ne calificam. Steaua este in avantaj pentru ca e o echipa puternica", a spus Niculae. Capitanul Vasile Maftei a declarat ca rapidistii au fost marcati de faptul ca au primit gol repede. "Golul din prima repriza ne-a dat peste cap si nu am mai facut ce trebuia sa facem. Este greu sa joci cand adversarul conduce cu 1-0 din startul meciului. A doua repriza am dominat-o si puteam sa mai marcam un gol", a afirmat Maftei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.