George Copos, patronul Rapidului, a gasit solutia pentru ca Rapid sa treaca de Steaua, in ciuda rezultatului de 1-1 obtinut in prima mansa a "sferturilor" cu ros-albastrii. "Voi veni cu un plic la jucatori in vestiar, inainte de meciul retur, si le v
George Copos, patronul Rapidului, a gasit solutia pentru ca Rapid sa treaca de Steaua, in ciuda rezultatului de 1-1 obtinut in prima mansa a "sferturilor" cu ros-albastrii. "Voi veni cu un plic la jucatori in vestiar, inainte de meciul retur, si le voi spune ca acesta este bonusul de calificare. Va fi cam pe la jumatate de milion de euro. Am toata consideratia si respectul pentru Steaua si pentru patronul ei, Gigi Becali, dar pe <<Lia Manoliu>> va fi mult mai greu pentru ei", a spus Copos. Referindu-se la meciul de joi seara, patronul Rapidului a spus ca Steaua este cel mai puternic adversar intalnit pana acum de giulesteni in acest sezon de Cupa UEFA. "Felicit Steaua pentru prima repriza, pentru ca a fost a lor, si felicit Rapidul pentru a doua repriza, iar asta imi da speranta ca putem castiga in retur. In repriza a doua am demonstrat ca suntem mai buni, ca stam fizic mai bine decat ei", a spus Copos. Din tabara cealalta, Gigi Becali era sigur pe el si nu a ezitat sa-l intepe pe rivalul sau. "Copos era fericit la sfarsitul meciului, a scapat ca prin urechile acului de o infrangere. Nu sunt multumit, puteam sa castigam, dar e bine si asa, fiindca am marcat in deplasare. Rapid a inscris un gol norocos, dar scorul corect ar fi fost 2-1 pentru noi. Ca joc si ca valoare, Steaua nu are cum sa nu mearga mai departe. 99% suntem calificati, mi-e teama doar de ghinion", a punctat finantatorul Stelei. Mihai Stoica, managerul general al ros-albastrilor, a considerat just rezultatul. "Dupa cum s-a jucat in prima repriza, meritam sa castigam, dar Rapidul a echilibrat in partea a doua pe fondul problemelor medicale de la noi. Nu sunt multumit de joc, dar a iesit bine. Calificarea se joaca", a spus oficialul stelist.
Basescu: "Meci frumos, rezultat echitabil"
Tribuna oficiala a stadionului Rapid a fost intesata de personalitati, in frunte cu presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu Tariceanu, primarul general Adriean Videanu, dar si seful PSD Mircea Geoana, netrecand neobservat nici Nicolae Badea, presedintele CA de la Dinamo. Cunoscut ca un simpatizant al ambelor echipe, pe care le-a urmarit live si la meciurile anterioare de pe teren propriu, seful statului a aplaudat ambele reusite. "A fost un meci frumos, rezultatul este echitabil", a sintetizat Basescu la finalul intalnirii. Mircea Geoana, cunoscut fan rapidist, a laudat rivala. "A fost un meci de nivel european, Steaua a fost mai buna decat Rapid, dar mai este si returul. Mi-a placut Banel Nicolita, iar suporterii au trecut mai mult decat bine testul de civilizatie", a spus presedintele PSD. Nicolae Badea a precizat si inainte, si dupa meci ca tine cu Dinamo in aceasta "dubla". "A fost un meci de nivel european, cu mult peste competitia interna", a spus seful "cainilor". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.